Retourneren & terugbetaling

1. Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer je niet helemaal tevreden bent met je bestelling heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst, je bestelling naar ons terug te sturen. Wij bieden de garantie tot terugbetaling, indien de producten niet gedragen zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Volg het volgende stappenplan om je bestelling te retourneren:
 
  1. Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in. Zonder naam of ordernummer kunnen wij je retour niet verwerken.
  2. Verpak de items die je wilt retouren in de originele verzenddoos en voeg het retourformulier en de factuur toe.
  3. Zorg dat je retourpakket goed is dichtgeplakt voor je deze gaat verzenden. Stuur het retour pakket met track & trace naar onderstaand adres:
          Susje Amsterdam 
          Linnaeushof 94-D
         1098 KT Amsterdam
 
Let op: De kosten voor het retourneren nemen wij niet voor onze rekening. Wij adviseren je dan ook om je verzendbewijs met track & trace goed te bewaren. Als het retourpakket verloren raakt is dit niet onze verantwoordelijkheid.
 

2. Hoe weet ik of jullie mijn retour hebben ontvangen en wanneer kan ik de terugbetaling verwachten?

Je kunt je retourpakket volgen via je track & trace code. Wanneer wij je pakket hebben ontvangen, zullen wij dit binnen 14 dagen verwerken en de restitutie in gang zetten. Wij kunnen de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Contacteer ons via info@susjeamsterdam.com als je na 14 dagen nog niks van ons hebt gehoord.
 

3. Kan ik mijn bestelling ook ruilen?

Helaas bieden wij die mogelijkheid niet. Wil je een nieuw item ontvangen, retourneer je ongewenste artikel voor een terugbetaling en plaats een nieuwe bestelling op www.susjeamsterdam.com
 

4. Ik ben mijn retourformulier kwijt, wat nu?

Geen probleem, stuur ons een email via info@susjeamsterdam.com en wij sturen je een nieuw retourformulier, die je vervolgens kunt downloaden en uitprinten.