Our story

Susje Amsterdam is opgericht voor de jonge ondernemende vrouw, met een druk en dynamisch leven. Het leven in de 21ste eeuw staat nooit stil. We hebben constante prikkels van social media en er wordt veel van ons als nieuwe generatie verwacht. Susje Amsterdam is er om op de stopknop te drukken. De uitdaging van deze generatie is om te leren ontspannen en jezelf niet voorbij te vliegen. Gun jezelf de rust en aandacht die je verdient, stop met hollen, en blijf heel eventjes stilstaan. Stilstaan om jezelf, of een ander, te verwennen. Wanneer was de laatste keer dat je de tijd heb genomen om naar jezelf of een ander te kijken en je waardering hebt laten blijken?

Onze sieraden zijn gemaakt om jou, voor een kort moment te doen afremmen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk sieraad voor iemand voelt als een cadeau. Door je sieraden zelf samen te stellen, willen wij iedereen de kans geven om haar eigen unieke smaak en karakter in een sieraad te stoppen. Iedereen is anders, en dat is maar goed ook…

Benieuwd naar wie jouw unieke sieraad ontwerpt en samenstelt? Dit zijn Kim en Naomi van Rijn, twee zusjes uit Amsterdam. Ze zijn beide dol op fashion, accessoires en natuurlijk sieraden. Na jaren eindeloos op terrasjes te kletsen over wat ze wel en niet mooi vinden, ontstond langzaam het idee om hun krachten te bundelen en Susje Amsterdam op te richten. Door hun sterke band als zussen kennen ze elkaar door en door en geven ze altijd hun ongezouten mening zoals alleen zussen dit kunnen doen.